Δραστηριότητες

/
Δραστηριότητες

Latest News

Αρίστευσε ο ΣΟΦΛΑ ΣΥΝΠΕ στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς»

Με 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία επέστρεψε στη Λάρισα ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας-ΣΟΦΛΑ ΣΥΝΠΕ που διακρίθηκε σε τέσσερις κατηγορίες στον καταξιωμένο θεσμό «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς». Η απονομή έγινε την Τετάρτη 26 Απριλίου το απόγευμα στο Ζάππειο Μέγαρο σε μια λαμπερή τελετή παρουσία προέδρων των φαρμακευτικών συλλόγων και συνεταιρισμών της χώρας, εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς και διακεκριμένων επιστημόνων, φορέων και επαγγελματιών.
 
Ο ΣΟΦΛΑ ΣΥΝΠΕ αρίστευσε για ακόμη μια χρονιά, αφού απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Υπηρεσίες Υποστήριξης Φαρμακείων» και «Δράσεις για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής και την Προστασίας του Περιβάλλοντος», ενώ κατέκτησε επίσης δύο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες « Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στη Φαρμακευτική Αγορά» και «Εκπαίδευση φαρμακοποιών και επιστημονικά προγράμματα».

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, λόγω της δραματικής συγκυρίας της πανδημίας και της αύξησης των κρουσμάτων στην πόλη της Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή, ο πρόεδρος Πέτρος Καφανέλης, ο ταμίας Ιωάννης Σιούλας και το μέλος Αχιλλέας Τάσιος του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΣΟΦΛΑ), μετά από την τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, παρέδωσε, υπό μορφή δωρεάς, αναλώσιμα υλικά για  τις ανάγκες της  ΜΕΘ  COVID-19. Τα μέλη του ΔΣ του  ΣΟΦΛΑ υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης, ο Διευθυντής ΜΕΘ Απόστολος Κομνός και η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Βασιλική Ζήση.

 
Δωρεά στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες, Υποστηρίζουμε την πόλη μας!
Σε αυτό το πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης ο Σ.ο.Φ.ΛΑ και το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού βοήθησε, σε ένα βαθμό, να χτιστεί αυτό το “Αφιλόξενο τείχος για τον πιθανό εισβολέα” στο γηροκομείο Λάρισας.

Επιστημονική εκδήλωση – Σ.ο.Φ.ΛΑ – Glaxo Smith Kline 30/01/2020


Στο πλαίσιο Εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών του Σ.ο.Φ.ΛΑ, διοργανώθηκε επιστημονική εκδήλωση σε συνεργασία με την Glaxo Smith Kline, στις 30/01/2020 στο bar-restaurant Φρούριο.

Η εκδήλωση είχε θέμα «Βασικές γνώσεις για τα εμβόλια και ο εμβολιασμός στο φαρμακείο» και εισηγήτρια ήταν η κα Γκαλάπη Φωτεινή, Ειδική Παθολόγος και Medical Advisor του τμήματος εμβολίων της Glaxo Smith Kline.