Δραστηριότητες

/
Δραστηριότητες

Latest News

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, λόγω της δραματικής συγκυρίας της πανδημίας και της αύξησης των κρουσμάτων στην πόλη της Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή, ο πρόεδρος Πέτρος Καφανέλης, ο ταμίας Ιωάννης Σιούλας και το μέλος Αχιλλέας Τάσιος του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΣΟΦΛΑ), μετά από την τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, παρέδωσε, υπό μορφή δωρεάς, αναλώσιμα υλικά για  τις ανάγκες της  ΜΕΘ  COVID-19. Τα μέλη του ΔΣ του  ΣΟΦΛΑ υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης, ο Διευθυντής ΜΕΘ Απόστολος Κομνός και η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Βασιλική Ζήση.

 
Δωρεά στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες, Υποστηρίζουμε την πόλη μας!
Σε αυτό το πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης ο Σ.ο.Φ.ΛΑ και το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού βοήθησε, σε ένα βαθμό, να χτιστεί αυτό το “Αφιλόξενο τείχος για τον πιθανό εισβολέα” στο γηροκομείο Λάρισας.

Επιστημονική εκδήλωση – Σ.ο.Φ.ΛΑ – Glaxo Smith Kline 30/01/2020


Στο πλαίσιο Εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών του Σ.ο.Φ.ΛΑ, διοργανώθηκε επιστημονική εκδήλωση σε συνεργασία με την Glaxo Smith Kline, στις 30/01/2020 στο bar-restaurant Φρούριο.

Η εκδήλωση είχε θέμα «Βασικές γνώσεις για τα εμβόλια και ο εμβολιασμός στο φαρμακείο» και εισηγήτρια ήταν η κα Γκαλάπη Φωτεινή, Ειδική Παθολόγος και Medical Advisor του τμήματος εμβολίων της Glaxo Smith Kline.